Премиерата на сериала-антология „The Terror: Безчестие“ е на 15-ти август по AMC

Naoko Mori as Asako Nakayama, James Saito as Wilson Yoshida, Alex Shimizu as Toshiro Furuya  - The Terror _ Season 2, Episode 2 - Photo Credit: Ed Araquel/AMC

AMC съобщи, че премиерата на сериала-антология “The Terror: Безчестие“ ще бъде на 15-ти август в 23.00 ч. Продукцията е продължение и втори сезон на антологията „Ужас“/“The Terror“, която зрителите на AMC гледаха през 2018 г. и която дава възможност на AMC да демонстрира уникален подход към формата на антологията. Първият сезон беше свързан с конкретно историческо събитие, като към него беше прибавен елемент на ужас. Вторият сезон пресъздава драматично едно от най-страховитите и важни събития на 20-ти век.

Действието в “The Terror: Безчестие“ се развива по време на Втората световна война и се фокусира върху серията от тайнствени събития и странни смъртни случаи, наблюдавани сред една японско-американска общност, и пътешествието на един млад мъж, което има за цел да разбере причината за тези събития и да се пребори с организацията, отговорна за тях. Сериалът е един от първите, които представят в такъв широк план интернирането на американците от японски произход – показвайки автентично пресъздадени по своя обхват и мащаб следвоенни лагери.

Сериалът е заснет с участието на Дерек Мио в ролята на Честър Накаяма, Кики Сукезане („Изгубени в космоса“) в ролята на Юко – мистериозна жена от миналото на Честър, Кристина Родло („Мис Бала“) в ролята на Луз – тайната приятелка на Честър; Шинго Усами („Несломен“) в ролята на Хенри Накаяма – бащата на Честър; Наоко Мори („Еверест“) в ролята на Асако Накаяма – майката на Честър; Мики Ишикава („9-1-1“) в ролята на Ейми – семеен приятел на Накаяма, и прочутият актьор, продуцент, сценарист и активист Джордж Такеи („Стар Трек“) в ролята на Ямато-сан – старейшина на общността и бивш капитан на риболовен кораб. 

“The Terror: Безчестие” е продукция на AMC Studios, продуцирана от Scott Free, Emjag Productions и Entertainment 360. Сериалът е съвместно дело на изпълнителните продуценти Александър Ву (“Истинска кръв“) и Макс Боренщайн (“Конг: Островът на черепа“, “Годзила“). Ву изпълнява и функциите на шоурънър. Освен тях изпълнителни продуценти са Ридли Скот, Дейвид В. Зукър, Александра Милчан, Скот Ламбърт, Геймън Касиди и Джордън Шийрън.

Последвайте и ни харесайте:
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial