Nokia 2.2 вече в България

  • Последните достижения на изкуствения интелект и Android
  • На българския пазар смартфонът е в комплект с 32GB карта памет, включена в цената
  • Nokia 2.2 е част от програмата препоръчани устройства за бизнеса с Android
  • Препоръчителна крайна цена: 219 лв, с ДДС

HMD Global, домът на телефоните Nokia, стартира тази седмица продажбите на новият Nokia 2.2 на българския пазар. Смартфонът, който осигурява по-добри снимки в условия на ниска осветеност чрез изкуствен интелект и предоставя достъп до Google Assistant* с натискане на един бутон е с наистина удивителна цена. Смартфонът разполага с три слота – 2 за SIM карти и един за Micro SD карта, а българските потребители получават безплатно 32 GB карта памет, включена в комплекта.

Nokia 2.2 е първият Nokia смартфон от 2-ра серия, който е част от програмата Android One и предоставя най-новото Android изживяване на съвременен 5.7-инчов екран, с дискретна селфи камера. Смартфонът идва с инсталиран Android 9 Pie. Nokia 2.2 е Android Q ready, което значи, че ще получи две години обновяване на операционната система и три години месечни актуализации на сигурността, осигурявайки достъп до всички най-нови иновации от Android.

Nokia 2.2 е и най-новото попълнение към програмата Android Enterprise Recommended, препоръчани за бизнеса устройства с Android. Това е Nokia смартфонът с най-ниска цена, който е одобрен за програмата от Google и отговаря на нуждите на бизнеса за производителност и сигурност. Той ще получава две години актуализация на операционната система и ще защитава както личната така и бизнес информацията ви.

Подобрени фото и видео възможности с изкуствен интелект за кадри при ниска осветеност

Nokia 2.2 използва изкуствен интелект, за да постигне по-добри снимки в условия на ниска осветеност. Заснема няколко изображения едновременно и чрез усъвършенствани алгоритми създава едно изображение с повече светлина, повече детайли и по-малко шум. HDR фотографията улавя ярки цветове с по-голям динамичен обхват във всеки кадър. Направете снимките си открояващи се с Google Photo и функциите захранвани с изкуствен интелект като Color Pop, за да привлечете вниманието към вашия обект, Colourise, което позволява монохромни снимки да се превърнат в пълноцветни, както и Beautify, което подобрява естествените черти на лицето за най-доброто селфи.

В допълнение, феновете получават достъп до най-новите технологични тенденции като отключване с лицево разпознаване и Google Lens. Nokia 2.2 е един от първите телефони в своята категория, който идва с биометрична функция за отключване с лицево разпознаване. То ви дава възможност да отключите телефона си без усилие и за разлика от други телефони на тази цена, усъвършенстваното лицево разпознаване използва алгоритми за машинно учене и разпознава движението на лицето, което прави смартфона наистина защитен. Google Lens ви позволява да търсите това, което виждате, когато пред вас е любим продукт, насочете обектива на камерата, за да знаете как можете да го купите или насочете обектива към обложки на албуми, за да откриете нова музика и стрийминг възможности, чрез музикални услуги, например Spotify.

Nokia 2.2 предлага и най-новите тенденции в дизайна на екрана, включващи дисплей, който покрива целия преден панел със съвременен дискретен селфи ноч, който увеличава повърхността на екрана, като в същото време не увеличава общия размер на смартфона. Дисплеят с височина 5.71 ”HD + предлага голям екран, като в същото време гарантира, че Nokia 2.2 е компактен за използване с една ръка. Дисплеят с яркост от 400nits позволява по-ярко изживяване при гледане на видео. Всичко това благодарение на четириядрения чипсет с процесор MediaTek A22, който е проектиран да осигурява оптимизация на батериите, така че телефонът ви издържа цял ден. Nokia 2.2 е с гланциран поликарбонатен гръб – издръжлив, лек и устойчив на надраскване.

Nokia 2.2 се присъединява към цялостната гама от смартфони на Nokia в семейството на Android One, което означава, че доставя най-новата версия на Android с всички иновации и софтуер. Смартфоните на Nokia с Android One предлагат огромно пространство за съхранение на данни и дълъг живот на батерията от кутията. Гарантирани са месечни актуализации на сигурността в продължение на три години и две обновявания на операционната система. Подобно на всички смартфони на Nokia, Nokia 2.2 няма допълнителен софтуер, излишни елементи в потребителския интерфейс и скрити процеси, които изяждат живота на батерията или паметта.

*Google Assistant не е наличен на български език

Последвайте и ни харесайте:

About Author

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial