Премиерата на втората част на сезон 5 на „Пази се от живите мъртви“ e днес в 23.00 по AMC

Maggie Grace as Althea, Lennie James as Morgan Jones - Fear the Walking Dead _ Season 5, Episode 9 - Photo Credit: Van Redin/AMC

Оригиналният сериал на AMC „Пази се от живите мъртви“ ще се завърне с втората част на сезон 5 днес в 23.00 ч. Новите осем епизода ще се излъчват всеки понеделник в същите часове.

В сезон 5Б на хитовия сериал „Пази се от живите мъртви“ героите се стремят да открият всички, които са оцелели и да се опитат да изградят сред загиващия свят едно спасително място за нов живот. Но предизвикателствата не са малко. Много герои са били изложени на радиация в течение на сезона – със сигурност Грейс, Морган влезе в облъчената зона, Странд и Чарли разбиха балона там… Това е въпрос, който определено ще бъде разгледан в сезон 5Б на „Пази се от живите мъртви“. Мисията на героите да помагат на другите ще бъде поставена на крайно изпитание, когато групата се озове в неизследвана територия, където всички ще бъдат принудени не само да се изправят лице в лице с миналото си, но и със своите страхове. Само изправянето срещу тези страхове ще помогне на групата да открие напълно нов начин на живот – такъв, който ще ги промени завинаги.

„Пази се от живите мъртви“ е продукция на AMC Studios. Изпълнителни продуценти са Скот М. Гимпъл, шоурънърите Андрю Чамблис и Иън Голдбърг, както и Робърт Къркман, Дейвид Алпърт, Гейл Ан Хърд и Грег Никотеро. Сериалът е заснет с участието на Лени Джеймс, Алиша Дебнъм-Кери, Колман Доминго, Даней Гарсия, Гарет Дилахънт, Маги Грейс, Джена Елфман, Алекса Нисенсън, Остин Амелио, Рубен Блейдс и Карън Дейвид.

Последвайте и ни харесайте:
loading...
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial