„Херкулесът на телефоните“ Nokia 800 Tough вече е наличен в България

  • Награждаваният и отговарящ на военните стандарти на американската армия Nokia 800 Tough вече е наличен в търговската мрежа у нас
  • Това е абсолютният SURVIVOR сред телефоните, оцеляващ при замразяване в леден блок, потапяне във вода, многократно изпускане от 1.8 м. височина и заравяне в прах
  • Винаги може да разчитате, че Nokia 800 Tough ще посрещне нуждите ви с Google Maps, WhatsApp, Facebook и др.

СОФИЯ, 24 октомври 2019 – HMD Global, домът на телефоните Nokia, официално обяви, че от днес Nokia 800 Tough, първият подсилен телефон Nokia от HMD Global, вече е наличен в търговската мрежа у нас.

Новото попълнение в портфолиото на водещия бранд в този сегмент, Nokia 800 Tough, е телефон, който извежда издръжливостта на съвсем друго ниво. Той е не само защитен от вода и прах, а и от изпускане и екстремни температури, което го прави перфектен спътник за работещите в сурови условия и любителите на приключенията на открито. Освен това Nokia 800 Tough отговаря на съвременните нужди на потребителите с Google Maps, популярни приложения като WhatsApp и Facebook, 4G свързаност и др.

Юхо Сарвикас, Главен продуктов директор на HMD Global:

“Потапяне, замразяване, многократно изпускане и заравяне! Подложихме новия Nokia 800 Tough на сурови тестове и сега можете да имате всичко с перфектната комбинация от висока издръжливост и важни приложения, като Google Maps и WhatsApp. Този телефон е идеалното допълнение към екипировката за работещите в строителството, любителите на силните усещания на открито или просто търсещите солиден и благонадежден телефон.“

Екстремна издръжливост

Nokia 800 Tough има клас на защита IP68, което ви гарантира спокойствието, че той може с лекота да издържи при изпускане във вода, носене при дъждовни преходи в планината, ползване на прашни строителни площадки и дори заравяне в пясъка на плажа. Nokia 800 Tough

е високоустойчив и при екстремни температури, което означава, че ще работи без проблем, например когато сте на ски или ако престои дълго време под пряка слънчева светлина в горещ летен ден. Nokia 800 Tough отговаря на военния стандарт MIL-STD-810G, т.е. е произведен и преминал необходимите тестове, за да съответства на военния стандарт за оцеляване при температури от -20C до 55C.

С противоплъзгащото си покритие и гумирани странични рамки Nokia 800 Tough ще стои комфортно в ръката ви. Ако случайно го изпуснете, това няма да му се отрази, тъй като е проектиран да издържа при многократно падане от височини до 2 метра.

Всички модерни инструменти за работа

Nokia 800 Tough идва с всички съвременни функционалности и помощ от изкуствен интелект, необходими на феновете. Google Assistant ви позволява да извършвате повече операции с гласови команди. Можете да провеждате разговори и да изпращате съобщения без да ползвате бутоните, както и да получавате информация от интернет, докато очите и ръцете ви са фокусирани върху други дейности. Nokia 800 Tough е и с предварително инсталирани WhatsApp и Facebook, за да сте в контакт с близките и приятелите си, докато работите или се забавлявате при екстремни условия.

За онези, които предпочитат да управляват телефона с ръцете си, Nokia 800 Tough разполага с големи и лесни за работа бутони, позволяващи боравене с менюто и приемане на обаждания дори с ръкавици. Ако ви е нужен по-голям дисплей, Nokia 800 Tough позволява Wi-Fi споделяне, който ще ви даде 4G LTE връзка (или 3G в зависимост от локацията) на другото устройство, където и да сте.

Разполага с всички необходими компоненти

Специалната дръжка на корпуса дава възможност да закачите вашия Nokia 800 Tough на раницата, на врата или дори на китката си, докато сте например на скално катерене, планински преход или на работа в екстремни условия. Телефонът разполага с високоговорител, за да ползвате ръцете си за друго по време на разговор. Nokia 800 Tough има вградена камера и светкавица за снимки в движение по всяко време. За по тъмната част на деня може да ползвате специалния за целта вграден мощен фенер в горната част на устройството.

Цени и наличност

Nokia 800 Tough се предлага в черен цвят и ще бъде наличен в търговската мрежа на препоръчителна цена от 239 лева.

Последвайте и ни харесайте:

About Author

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial