TivúSat ще остане безплатна DTH услуга

RAI, Mediaset, La7 и Регионалната телевизионна асоциация, която е собственик на TivuSat, единодушно отказаха да таксуват TivuSat. Това каза директорът по продажбите на TivúSat Лука Ди Бартоло по време на представянето на 4KUniverse в Милано.

Според TivúSat платформата е създадена като алтернатива на съществуващото цифрово наземно излъчване в DVB-T и никога не е имала намерение да се конкурира с платени оферти.

“ През 2009 г. обещахме на зрителите безплатна сателитна оферта, дори и в HD. Ще запазим това и няма да променим нищо. Напротив, значително ще разширим нашето предложение с други безплатни HD и UHD станции „, каза Лука Ди Бартоло, директор по продажбите на TivuSat.

Той добави още, че две платформи на Free TV Alliance *, а именно немски HD + и FranSat , са изпаднали в проблеми с техния регулатор за заблуждаване на промоцията на „безплатна телевизия“, въпреки че тя не е безплатна.

“ Няма да вървим по този начин. Ние сме и ще бъдем лоялни към нашите зрители. Безплатното е нула. Зрителите на TivúSat никога няма да плащат такси „, добави Ди Бартоло.

* Алиансът за свободна телевизия е група от четири безплатни платформи (TivuSat, HD +, Fransat и Freesat), създадена през 2014 г. Съюзът служи за обмен на опит, тестови материали и техническа поддръжка между страните в групата.

Генералният директор Rai Salini също се намеси в дебата: “ За нас TivúSat е ключова услуга, която е част от нашата стратегия за излъчване. Радвам се, че обединихме усилия с Mediaset и други и че зрителите се възползват главно от това сътрудничество. докажете чрез увеличаване на броя на активните TivúSat карти .

Програмата представи и новата програма TivúSat, която наскоро беше добавена в офертата – 4KUniverse . В бъдеще зрителите ще видят италиански субтитри направо на снимката.

Каналът ще предлага много ексклузивно съдържание като:

Документално:
Син свят, Живот на растенията, Вселенен калейдоскоп, Гранд Каньон, Живот на Земята, Империята на ветровете …

Спорт:
плажен волейбол, риболов на Дан Ернандес, супербот, шампионат по борба с барек …

Серия:
Моделът се превърна в суперзвезда, Yetti на Еди …

Италия е единственият пазар, на който каналът ще бъде безплатен за зрители.

Последвайте и ни харесайте:

About Author

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial