Стартира Varzesh TV 2 нов спортен канал

Феновете на спорта имат нов свободен телевизионен канал. Varzesh TV 2 започна излъчване по телекомуникационния спътник TürkmenÄlem / MonacoSat, съвместен проект на Туркменистан и Монако .

Varzesh TV 2 е продължение на спортната оферта на съществуващия Varzesh TV HD , който също излъчва от този сателит. Докато оригиналната програма се разпространява в MPEG-4 в HD, новата програма Varzesh TV 2 се излъчва в MPEG-2 в SD качество. За съжаление техническото качество не е най-доброто. Възможно е с течение на времето параметрите в разпределението да бъдат коригирани и качеството да се подобри.

Varzesh TV 2 се излъчва с коментар на английски. Някои програми може да са на персийски език, защото това е програма за персийски говореща аудитория. Програмата включва предавания от тенис латиноамерикански танци кеч и други спортни събития .

Както Varzesh TV HD, така и новият Varzesh TV 2 се разпространяват от DVB-S мултиплекс на Wide Network Solutions. Транспондерът работи в източен лъч което означава, че за приемане е достатъчно блюдо от около 60-80 см за българия .

Технически параметри – Varzesh TV 2: TürkmenÄlem / MonacoSat ( 52 ° E ), честота 10.887 GHz, pol V, SR 27500, FEC 2/3, DVB-S / QPSK, FTA

Последвайте и ни харесайте:

About Author

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial