Mediaset ще изпълни желанията на своите зрители

Как да накараме телевизионните зрители да стоят пред екраните им? Просто. Просто излъчвайте желаните програми. Италианската медийна група Mediaset реши да изпълни желанията на зрителите, ако това е по силите им.

Във време, когато хората трябва да спазват строга карантина, всички телевизии в Италия се опитват да направят времето по-приятно. Като се има предвид, че реалното създаване в днешно време е много ограничено, радио- и телевизионните оператори трябва да разчитат основно на придобивания.

Mediaset и чрез социални мрежи и приложения „Qui Mediaset“ (Тук Mediaset) пита зрителите какво биха искали да видят.

През последните дни зрителите най-много се интересуват от филми: Фантастични зверове: Престъпленията на Гринделвалд и Игрите на глада (цялата серия) и именно тези филми Mediaset купуват и излъчват през следващите дни.

Зрителите могат да продължат да пишат това, което биха искали да видят, а Mediaset ще се опита да купи правата в безплатния преглед.

Програмите за медиасет се излъчват в HD и SD резолюция по сателитната система Eutelsat Hot Bird ( 13 ° E ). Предаването е криптирано от Nagra MA и е достъпно само за клиенти на TivúSat. Същите програми могат да гледат, но дори и без разпределението на карта в режим на сигнала MultiStream позиции 9 ° E и 5 ° W . За приемане е необходим приемник с с MultiStream поддръжка.

Последвайте и ни харесайте:

About Author

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial