krone.tv започна излъчване свободно на 19.2E

Телевизионните станции krone.tv започнали редовно излъчване на сателитна система Astra на позиция 19.2 °Е . Програмата се управлява от австрийския всекидневник Kronen Zeitung, който използва капацитета на ORF Digital multiplex за разпространение на програмата.

От 1 април 2020 г. се излъчваше статичен тестов екран с логото на станцията и информация за планирания старт на програмата.

Станцията излъчва по избрани кабелни мрежи в Австрия от известно време.

krone.tv предлага новите новини, доклади и значими събития от предишни години, анализи, коментари на историци, публицисти и експерти. Станцията предоставя новини и документи за науката, изкуството, културата и тенденциите, свързани с ежедневието. Програмата се допълва от различни местни и регионални програми, които допринасят по-специално за популяризирането на австрийската култура, информация и образование на населението.

Проектът krone.at се счита за интернет портал за всички австрийци и интернет потребители в немскоезичния регион. krone.at е независим и предлага на потребителите най-доброто в информацията и развлеченията.

Канала излъчва в SD резолюция.

технически параметри – krone.tv: Astra 1KR (19.2 ° E), честота 11.273 GHz, Pol. H, SR 22000, FEC 2/3, DVB-S2 / 8PSK, FTA

Последвайте и ни харесайте:

About Author

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial