Регионалния канал с почти 30 годишна история RETE ORO се появи на регионалния мукс за Лацио на RAI на 18 МАЙ 2020 Г.. Което довежда до новината че така каналът вече достъпен на сателит Eutelsat 5 West B 5° West. е за гледането му се изисква приемник с мултистрийм тунер.

Както сами информират от канала:  Правим телевизия повече от 30 години и в новата цифрова ера бяхме сред първите телевизионни оператори, които повярваха и инвестираха в нови технологии. Ние сме на цифрова наземна телевизия в региона на Лацио, но нашите програми също са онлайн, на живо на нашата телевизия на живо. Ние се посвещаваме със страст към създаването на богат и „алтернативен“ график, така че да задоволяваме нашите потребители, винаги търсещи нови идеи, но верни на редакционната ни линия: Информация, политика, спорт, култура … на нашата територия!

Излъчването е SD mpeg4 програмата е типично регионална интресното е появата в мултипкекса на RAI за това обръщам внимание на тази новина точно в момента когато в бг националните канали отпадат от ефирните мултиплекси.

ПАтаметри на RETE ORO:Eutelsat 5 West B 5° West

11637 pol. V SR 30000 FEC 3/5 DVB-S2/8PSK Multistream PLS Root 16416 PLS Gold 131070 ACM/VCM

Последвайте и ни харесайте:

About Author

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial