MTV и VH1 остават на Thor 6

Музикалните програми MTV и VH1, детските станции под марката Nickelodeon ще продължат да се излъчват през сателит Thor 6 на 0.8 ° W..

Сателитният оператор Intelsat обяви споразумение с ViacomCBS Networks International (VCNI) за продължаване на разпространението на съдържание в Централна и Източна Европа и в Азиатско-Тихоокеанския регион. Intelsat беше избран заради уникалната си способност да предоставя управлявани медийни услуги, глобално покритие и интегрирана спътникова дистрибуция и наземна мрежа.

VCNI предоставя добре познати станции като BET, MTV, VH1 и Nickelodeon на милиард зрители по целия свят чрез традиционни и нововъзникващи платформи.

На пазара в Централна и Източна Европа VCNI използва широко покритие на спътника Thor 6 (0.8 ° W), на който Intelsat наема капацитет за своите клиенти. Положението от 0.8 ° W / 1 ° W е важно и за VCNI по отношение на DTH услугите, които оперира, и възможността за достигане до 17,8 милиона зрители в региона.

технически параметри:

сателит: Thor 6 (0,8 ° W)
честота: 12,226 GHz
поляризация: вертикална
SR: 27500
FEC: 5/6
стандарт: DVB-S
модулация: QPSK

Предоставя програми: MTV Hits, MTV Rocks, MTV Club, MTV Europe, VH1, VH1 Classic, Nickelodeon, Nicktoons, Comedy Central Hungary, Comedy Central Family, Paramount Channel Унгария и Румъния

В Югоизточна Азия VCNI е наел капацитет на спътника Intelsat 19 ( IS-19) за осигуряване на разпространение, включително кабелни мрежи в целия регион. Видео платформата на спътника Intelsat 19 може да достигне до 70 милиона зрители в Азия и Тихия океан.

VCNI ще продължи да използва наземните услуги на Intelsat уплинк за разпространение на видеосъдържанието си на ключови пазари в Азия, Централна и Източна Европа, включително отдалечени и труднодостъпни райони.

Горди сме, че отново бяхме избрани от ViacomCBS Networks International като партньор за разпространение на премиум съдържанието ни „, каза Тим Шермерхорн, регионален вицепрезидент на Intelsat за Северна Америка.“ Intelsat е първият избор за големите медийни компании, изискващи глобална дистрибуция и управлявани медийни услуги. За нас е чест, че VCNI цени експертизата и надеждността, присъщи на управляваните услуги на Intelsat, които ни позволяват да доставяме професионално съдържание навсякъде по света. Нашите управлявани услуги се поддържат от интегрирана хибридна пространство и наземна оптична мрежа IntelsatOne която предоставя достъп до най-високо качество на разположение на различни платформи и телепорти „, добави той.

Последвайте и ни харесайте:

About Author

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial