От скоро на Intelsat 10-02 на 1.0°W излъчва нов свободен HD канал EURO90 TV CHANNEL. Според инфомацията на сайта им euro90tv.com мисията на канала е

Търговска промоция

Това е изобразяване на корпоративната идентичност на компаниите, занимаващи се с търговска дейност в чужбина, записвайки ги с HD качество на снимане и осъществявайки излъчването им по канала в съответните целеви страни. В тези проучвания, спонсорираните от държавата промоции осигуряват сериозни икономически предимства на институциите. Разходите за снимане и реклама в някои области почти не съществуват.

Здравен туризъм

Болниците, поликлиниките и отделните клиники в нашата страна стават все по-привлекателни за съвременна Европа след Близкия изток и Африка. Страната ни е център на привличане в много области, особено в областта на зъбите, естетичната хирургия и трансплантацията на коса.
Като канал Euro 90, ние също правим сериозни промоции в здравния сектор, за да допринесем за тези изследвания и за нашата държава. Особено стрелбите, скриптовият софтуер и приложенията ще се предлагат безплатно на нашите здравни заведения.

Канала е на TYM MEDIA GMBH от Кьолн / ГЕРМАНИЯ. Интресен е за гледане програмата се води на англйски език съдържанието еразнообразно. възможно е да се гледа освен на сателит така и на сайта им.

Параметри Intelsat 10-02 на 1.0°W 12.514 pol. V SR. 2400 FEC 3/5 DVB-S2/8PSK. FTA

При сканиране не излиза име на канала но се гледа нормално.

Последвайте и ни харесайте:

About Author

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial