Discovery Ultra стартира това първият 4K канал от Discovery

Media Alliance, в сътрудничество с руския телекомуникационен оператор MTS, стартира първия 4K образователен канал на Discovery Inc. днес, 18 септември 2020 г. – Discovery Ultra. Русия става първият пазар, който започва да излъчва новата програма.

Discovery Ultra е достъпен за абонати на сателитна, кабелна и мобилна телевизия на MTS. Клиентите на сателитната услуга MTS TV ( ABS 2A , 74.7 ° E на 11800 VDVB-S2/8PS 45000 2/3 ) ще намерят тази нова 4K програма в пакетите Bazovyj (Basic), Razširennyj (Extended), Bazovyj Plus (Basic Plus) и Razširennyj plus (Extended Plus).

Discovery Ultra е образователен и развлекателен канал в Ultra HD резолюция от световния лидер в развлеченията в жанра на реалността. Ключовите жанрове на канала са: оцеляване и приключения, наука и космос, дива природа, опасност и красота.

Ключовите предавания за Discovery Ultra се произвеждат в естествен 4K формат с помощта на специално оборудване. Сега това е около 80 процента от излъчваното съдържание. Операторът обаче планира да премине към 100% съдържание в 4K в близко бъдеще.

Американската компания Discovery вече предлага две 4K програми на руския пазар. В допълнение към програмната новост, също и общоевропейският спортен канал Eurosport 4K .

Последвайте и ни харесайте:

About Author

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial