От днес има значителна промяна в предлагането на музикални телевизионни станции на българския пазар. Марките MTV Rocks и VH1 Classic изчезнаха от пазара. Вместо това се излъчват MTV 90-те и MTV 80-те.

Определена трансформация на VH1 Classic в нова марка продължава от началото на лятото. По това време тази станция включва програмни блокове на MTV от 80-те години в излъчването си . Сега програмните ленти стават редовна програма под нова марка.

VH1 Classic, наречена MTV 80s, както подсказва името, ще се фокусира върху видеоклипове от 80-те години на миналия век. Феновете на музиката от 80-те ще получат целодневен канал, който ще им донесе музика от десетилетието, което обичат.

Друга промяна в каналите предлагани от ViacomCBS е MTV Rocks , които преименувана на MTV 90-те . Под новото име станцията се промени значително – тя се фокусира върху видеоклипове от 90-те години.

Каналите под имената MTV 80s и MTV 90s стартираха за първи път в понеделник, 5 октомври 2020 г.

Ново музикално семейство канали на ViacomCBS

След тази промяна гамата от музикални канали на ViacomCBS на чешкия и словашкия пазар ще се състои от следните програми:

* MTV 80-те (замества съществуващата VH1 Classic)
* MTV 90-те (замества съществуващите MTV Rocks)
* MTV club (танцови клипове)
* MTV Hits (най-новите клипове )
* MTV Music 24 (текущи видеоклипове)
* MTV Live HD (клипове, изпълнения на живо)
* VH1 (видеоклипове)

Преименуването на канали на MTV 80-те и MTV 90-те не е единственото тази година. От 1 юни излъчвания канал MTV Dance е под новото име клуб MTV . В този случай музикалният фокус беше запазен.

Последвайте и ни харесайте:

About Author

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial