Канал Da Vinci отбелязва Световния ден на психичното здраве на 10 октомври!

Световният ден на психичното здраве се отбелязва на 10-ти октомври и канал Da Vinci предлага тематичен подбор от програми от 20:30 до 22:00 ч.

Бъдете с д-р Крис и д-р Занд в „Операция Операция „Ох!“ „Психично здраве“ (Специално издание) в 20.30 ч. – те изследват какво значи психично здраве, кога нещата се объркват и как можем да помогнем. Разглеждат най-често срещаните проблеми, които отключват заболяванията, и слушат съветите на хип-хоп звездата Джордан Стивънс.

Лекарите – близнаци получават и много съвети от млади хора, които са се справили с психични проблеми в живота си. Освен това, те ще ви предложат и някои забавни средства за справяне със стреса, които ще ви помогнат да се почувствате по-добре, дори когато нещата не се случват според очакванията ви!

Не пропускайте и „Лек за алцхаймер“ в 21.00 ч. Болестта на Алцхаймер е сред най-бързо разпространяващите се болести в света сред застаряващото население. Този документален филм представя откритията на учените, опитващи се да открият болестта в най-ранните й стадии, и на изследователите, търсещи причините нея. Учените бележат напредък в търсенето си на начините за лечение на болестта на Алцхаймер. Дали не сме на прага на революционно откритие, което дава надежда на хората в цял свят?

Разберете това в Световния ден на психичното здраве, 10тиоктомври от 20:30 ч. по канал Da Vinci!

Последвайте и ни харесайте:

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial