One Music Television и Zwei Music Television от 1.11.2020 на 13E

Новите музикални телевизии, наречени One Music Television и Zwei Music Television, са на път да навлязат на телевизионния пазар . Началото на редовното излъчване е планирано за 11.11.2020 г. в 12 часа.

Сигналът за разпространение и за двата нови канала ще бъде осигурен от MB Satellite (Media Broadcast) на Eutelsat Hot Bird 13B на 13 ° E. Понастоящем промо излъчването на тези немскоезични станции вече работят с трейлър за предстоящото съдържание. Предполага се, че сигналът ще се предава некриптиран ( FTA ) дори след стартирането на станциите и по този начин е достъпен за всички фенове на популярната музика, особено видео каналите.

Промо клиповете на One Music Television и Zwei Music Television се излъчват FTA в MPEG-4 в класическа SD резолюция. За приемане на програми е необходим сателитен приемник с поддръжка на DVB-S2 / MPEG-4.

One Music Television ще излъчва 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, масово – немски и международен поп, хип-хоп, R&B, танци, рок, нов немски рап, най-големите хитове от 80-те, 90-те и новото хилядолетие.

Нова програма  Zwei Music Television обещават да се излъчват 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, хитове, парти, нови хитове, хитове от 70-те, 80-те и 90-те , немски поп, латино хитове, raggae

One Music Television и Zwei Music Television се излъчват в същия мултиплекс като друга немскоезична музикална телевизия – Folx Music Television. Тази станция излъчва свободно и вероятно е оновоположника на новите канали.

Параметри: Eutelsat Hot Bird 13B (13 ° E) 11.075 GHz. pol.V, SR: 30000, FEC: 3/4, : DVB-S2/8PSK

One Music Television .
Zwei Music Television .
Folx Music Television .

Последвайте и ни харесайте:

About Author

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial