Каналите на Kopernikus на DVB-S2 мултиплекс на 16E

Сръбските музикални станции на оператора Televizja Kopernikus напускат мултиплекса DVB-S на словенския оператор STN Ltd. на сателита Eutelsat 16A ( 16 ° E ). Три станции от този оператор могат да се приемат свободно ( FTA ) от капацитета на платформата Total TV в рамките на мултиплекса DVB-S2

Каналите K::CN 1K::CN Music 2 a K::CN Svet+ 3 сега се излъчват от транспондер А1 (Честота 10.720 GHz), където това ще приключи скоро. Промяната в параметрите е свързана с прехода към по-ефективно разпространение в DVB-S2 и MPEG-4, което ще намали цената на сателитното разпространение.

Програмите са свободни и ще останат на общия телевизионен капацитет. Вече е необходим сателитен приемник с поддръжка на DVB-S2 и MPEG-4 за приемане на тези станции.

Телевизия Kopernikus произвежда музикални и развлекателни програми и токшоута с гости от светове на политиката, науката, културата и други области на социалния живот. K: CN е една от най-гледаните станции в Сърбия, веднага след основните наземни телевизионни станции.

технически параметри – K :: CN 1, K :: CN Music 2, K :: CN World + 3: Eutelsat 16A (16 ° E), честота 10.972 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/5, DVB-S2 / 8PSK, FTA

Последвайте и ни харесайте:

About Author

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial