TRT Balkans е нова дигитална платформа за новини стартираща през 2021г.

TRT Balkans е нова дигитална платформа за новини на турската радио и телевизионна корпорация (TRT), която ще бъде базирана в Скопие, Македония с регионален офис в Сараево, Босна и Херцеговина . Новата марка цифрови новини ще има многоезични канали, включително албански, BHS (босненски, хърватски, сръбски), македонски, турски, английски и български.

TRT Balkans ще се съсредоточи върху регионалното развитие, като същевременно създаде отличително дигитално съдържание за собствените си платформи и канали за социални медии. Покритието на новините на дневния ред, игралните истории и друго ексклузивно съдържание ще бъдат въведени в платформите чрез видеоклипове, документални филми, социални карти и други мултимедийни формати.

Освен регионалните уникални истории, TRT Balkans ще се съсредоточи и върху различни въпроси по света, които имат пряк или косвен ефект върху балканската политика, икономика, хора и култура.

Тъй като се готви да стартира в самото начало на 2021 г., TRT Balkans е готов да бъде водещ регионален източник на дигитални новини, като същевременно приветства искрено новите членове на екипа, които да допринесат за тяхната цел.

Инфо: popcornrecruiters.com

Последвайте и ни харесайте:

About Author

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial