Тематичните канали FX HD и Sci FI HD свободно на 52E

Wide Network Solutions (WNS) пусна нов DVB-S мултиплекс с ирански телевизионни програми на телекомуникационият сателит на Туркменистан и Монако, TürkmenÄlem / MonacoSat.

Новият пакет се излъчва в източния лъч на 11,221 GHz и съдържа няколко безплатни ( FTA ) тематични канала, които се излъчват както в HD, така и в SD резолюция. Мултиплексът излъчва FX HD, SciFI HD, 247box TV HD, ITN (Iran TV Network), Iran International HD, T2 Tapesh, T2 Movies, Pen TV и преди старта е киностанцията Persian Film.

Програмите са предназначени главно за персиезична аудитория, но предвид факта, че излъчването се излъчва от FTA и в оригиналната си версия с персийски субтитри, може да бъде привлекателно и за европейския зрител. Особено в случая с FX HD, SciFi HD и 247box TV HD.

За съжаление, нито една от тези станции не излъчва електронен програмен справочник. Следователно за зрителите е по-трудно да разберат какво ще излъчва станцията. За FX HD и SciFi HD станции името на излъчваното заглавие се показва постоянно в горния ляв ъгъл. Това не е така при 247box TV HD.

Заслужава да се отбележи, че 247box TV HD програмата не е програма, новост на 52 °E . Станцията също излъчва тук на първоначалната честота от 10,887 GHz, позиция V, където също е наличен EPG.

Позицията 52 ° E става все по-привлекателна за телевизионно излъчване. Използва се и от персийски филмови и развлекателни канали и спортни Varzesh.

технически параметри: TürkmenÄlem / MonacoSat 1 (52 ° E), честота 11.221 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 2/3, DVB-S / QPSK, FTA

Последвайте и ни харесайте:

About Author

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial