Представен е новият канал на TRT- TRT Spor Yıldız

Новият канал на турската радио и телевизионна корпорация „TRT Spor Yıldız“ беше представен на церемония, проведена в президентския комплекс.

Завършвайки тестовите излъчвания, започнали на от 27 септември 2019 година с името TRT Spor 2 , днес започвайки да излъчва обновеното си име, ново лого и визуално съдържание, TRT Spor Yıldız (звезда) . Новият канал на семейство TRT беше представен на церемонията, проведена в Бештепе.

Орхан Айхан, един от ветераните диктори на TRT, беше водещ на промоционалната програма на TRT Spor Yıldız.

В допълнение към президента Реджеп Тайип Ердоган, на церемонията по представянето присъстваха и министърът на младежта и спорта Мехмет Мухарем Касапоглу, председателят на TRT и генерален директор Ибрахим Ерен.

По време на церемонията президентът Ердоган каза, че TRT Spor 2, който завърши тестовите си излъчвания, ще продължи своя ефирен живот с името TRT Spor Yıldız отсега нататък.

„Неговата корпоративна идентичност и екранните графики също са подновени“

Изразявайки, че фирмената идентичност и екранната графика са подновени заедно с името на телевизионния канал, Ердоган каза: „Пожелавам нашия канал TRT Spor Yıldız, който взема своя цвят и душа от Олимпийските игри и ще внесе всички цветове на спорта в нашите спортни фенове от 7 до 70, ще бъдат от полза за нашата страна, нашата нация и особено за нашата младеж. „

„Ще събере с публиката спортни състезания в много спортове“

Отбелязвайки, че каналът, който провежда тестовите си предавания от 2019 г. по повод излъчването на Световното първенство по лека атлетика, сега ще събира спортни състезания в много дисциплини на баскетбол до волейбол, от борба до бокс, Ердоган каза: „I оценявам, че новият ни канал ще включва и спортни състезания за хора с увреждания. Поздравявам всички, които са допринесли. Подкрепям тези усилия, както и всички усилия за разпространението на спорта, и бих искал да благодаря на тези, които са допринесли „, каза той .

Канала TRT Spor Yıldız се излъчва само в HD на Turksat 4A /42E 11.958 V 27500 5/6 DVB-S

Info: trthaber.com и собствена информация

Последвайте и ни харесайте:

About Author

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial