Създаден е Discovery Sports

Discovery представи новата си марка Discovery Sports, която ще обедини всички негови спортни марки, канали и платформи, включително Eurosport, Global Cycling Network (GCN) и GOLFTV.

Discovery предлага на притежателите на права и партньорите си възможността да достигнат до над 130 милиона зрители по света всеки месец на всички свои платформи – FTA , платена телевизия, стрийминг и онлайн. Андрю Георгиу е назначен за ръководител на спортния отдел на Discovery.

В съобщението на Discovery се посочва, че този ход осигурява външна корпоративна идентичност, която олицетворява уникалното спортно предложение на Discovery. Докато всяка от спортните марки на Discovery ще продължи да работи както обикновено, Discovery Sports ще поддържа сътрудничество във всички области на комбинирания спортен бизнес.

Андрю Георгиу ще ръководи цялото портфолио от спортни марки на Discovery като президент на спорта. Той ще докладва на главния изпълнителен директор на Discovery International Жан-Бриак Перет.

„ Портфолиото от спортни марки, канали и платформи на Discovery е най-доброто по отношение на способността му да ангажира зрителите, независимо какво избират да гледат. И GCN, заедно Discovery Sports обслужва запалените фенове по целия свят и предлага неограничени възможности за нашите маркови партньори и носители на права “, каза Андрю Георгиу, президент на Discovery Sports.

източник: satkurier.pl

Последвайте и ни харесайте:

About Author

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial