AMC обяви датите на премиерите на сезон 5 на „Пази се от живите мъртви“ и на новия хорър сериал за свръхестественото „NOS4A2“

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Пази се от живите мъртви“ се завръща със световна премиера на 3тиюни, а„NOS4A2“ще дебютира на 6тиюни

AMC обяви, че световната премиера на сезон 5 на „Пази се от живите мъртви“ ще се състои на 3 юни, в 4.00 ч., последвана от повторение в същия ден в 23.00 ч. Премиерата на очаквания с нетърпение хорър сериал за свръхестественото „NOS4A2“ ще бъде на 6 юни в 23.00 ч.

За „Пази се от живите мъртви“

В сезон 5 на хитовия сериал „Пази се от живите мъртви“ целта на групата е ясна – да намерят всички, които са оцелели и да направят това, което е останало от света, малко по-добро място за живот. С желязно упорство Морган Джоунс (Лени Джеймс) води групата, следвайки философия, основаваща се на човеколюбие, чувство за общност и надежда. Всеки от героите вярва, че, помагайки на другите, ще може да изкупи грешките от миналото си. Но доверието не може да се спечели лесно. Мисията им да помагат на другите ще бъде поставена на крайно изпитание, когато групата се озове в неизследвана територия, където всички ще бъдт принудени не само да се изправят лице в лице с миналото си, но и със своите страхове. Само изправянето срещу тези страхове ще помогне на групата да открие напълно нов начин на живот, който ще ги промени завинаги.

Продуцираният от AMC Studios „Пази се от живите мъртви“ заема четвърто място в класацията на драматичните филми по кабелната телевизия в САЩ за възрастни в диапазона 18-49 години и за възрастни в диапазона 25-54 години съгласно рейтинга на Nielson live+3. Сериалът е заснет с участието на Лени Джеймс, Алиша Дебнъм-Кери, Колман Доминго, Данай Гарсия, Гарет Дилахънт, Маги Грейс, Джена Елфман, Алекса Нисенсън и Остин Амелио. Изпълнителен продуцент на „Пази се от живите мъртви“e Скот М. Гимпъл, шоурънъри са Андрю Чамблис и Йън Голдбърг, както и Робърт Къркман, Дейвид Алпърт, Гейл Ан Хърд и Грег Никотеро.

ЗаNOS4A2

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Базиран на едноименния бестселър на Джо Хил от 2013 година, „NOS4A2“ проследява живота на Вик Маккуин, чиято роля се изпълнява от Ашли Къмингс („Щиглецът“/“The Goldfinch“) – даровита млада жена, която разбира, че има свръхестествената способност да открива загубени неща. Тази нейна способност я въвлича в противоборство със злия и безсмъртен Чарли Манкс, чиято роля се изпълнява от номинирания за наградата „Еми“ Закари Куинто („Стар Трек“/ „Star Trek“, „Зловеща семейна история“/ „American Horror Story“). Манкс е свръхестествен злодей, който се храни с душите на деца, след което полага онова, което е останало от тях, в Кристмасленд – чудато място във въображението на Манкс, където всеки ден е Коледа, а нещастието е забранено със закон. Вик се бори да победи Манкс и да освободи жертвите му – без да загуби ума си или самата тя да стане негова жертва.

Изпълнителни продуценти на „NOS4A2“са щоурънърът Джейми ОБрайън („Пази се от живите мъртви“/ „Fear the Walking Dead“, „Ад на колела“/ „Hell on Wheels“), Лорън Корао – съпрезидент на Tornante Television, и Джо Хил. Освен Куинто и Къмингс, актьорският състав включва Олафур Дари Олафсон („Госпожа Динамит“/“ Lady Dynamite“) в ролята на Бинг Партридж, Вирджиния Кул („Призрачната кула“/ „The Looming Tower“) в ролята на Линда Маккуин, Ибън Мос Бакрах („Наказателят“/“The Punisher“) в ролята на Крис Маккуин и Джакара Смит (@Sailor J) в ролята на Маги Лий. Сериалът е продуциран от AMC Studios в сътрудничество с Tornante Television.

Изпълнителни продуценти на „NOS4A2“са щоурънърът Джейми О’Брайън („Пази се от живите мъртви“/ „Fear the Walking Dead“, „Ад на колела“/ „Hell on Wheels“), Лорън Корао – съпрезидент на Tornante Television, и Джо Хил. Освен Куинто и Къмингс, актьорският състав включва Олафур Дари Олафсон („Госпожа Динамит“/“ Lady Dynamite“) в ролята на Бинг Партридж, Вирджиния Кул („Призрачната кула“/ „The Looming Tower“) в ролята на Линда Маккуин, Ибън Мос Бакрах („Наказателят“/“The Punisher“) в ролята на Крис Маккуин и Джакара Смит (@Sailor J) в ролята на Маги Лий. Сериалът е продуциран от AMC Studios в сътрудничество с Tornante Television.’

Снимки от премиерните сериали на AMC можете да намерите, като последвате следните линкове:

„Пази се от живите мъртви“, сезон 5: https://www.dropbox.com/sh/pe55w2zcew532g1/AACDNyWfk7k4xZ91WOIxV6sza?dl=0

„NOS4A2“: https://www.dropbox.com/sh/8o5yiaiang7ht89/AAC4MS8WzqO6bRepbQsfaAvNa?dl=0

––––

За AMC

AMC е средище на някои от най-популярните и възторжено привествани телевизионни програми. AMC беше първата кабелна мрежа на всички времена, спечелила наградата „Еми“ за забележителен драматичен сериал с „Момчетата от Медисън авеню“/ „Mad Men” през 2008 година, който продължи да печели наградата четири последователни години преди „В обувките на Сатаната“/ „Breaking Bad” на AMC да я спечели през 2013 и 2014 година. Настоящите оригинални драматични сериали на AMC включват номинирания за „Златен глобус“ „Нощният мениджър“/ „The Night Manager” и „Обадете се на Сол“/ „Better Call Saul”, както и „Пази се от живите мъртви“/ „Fear the Walking Dead”, „ХОРА“/ „HUMANS”, „През прокълнати земи“/ „Into the Badlands”, „Проповедникът“/ „Preacher”, “Ужас“/ „The Terror” и предстоящият „NOS4A2”.

Освен това, AMC изследва автентични светове и организира дискусии с оригинални програми, като „Визионерите на АМС“/ „AMC Visionaries“.

Последвайте и ни харесайте:

About Author

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial