Каналът eoTV завърши излъчването на Астра

Свободния филмов канал eoTV повече няма да бъде достъпен от сателитната система Astra в позицията на 19.2 градуса . Днес целодневното разпространение на тази станция е деактивирано. Вечерното излъчване на споделен капацитет на Astra беше прекратено преди няколко месеца.

Телевизионният канал eoTV (Europe Original TV) стартира в края на 2015 г. и от самото начало операторът на станцията се опита да предложи на зрителите най-доброто от оригиналните европейски серии и филми от Швеция, Англия, Италия, Франция и Германия. Първоначално станцията се излъчва на споделен капацитет с телевизия RiC. Преди две години операторът стартира редовно сателитно излъчване от новия си капацитет.

През май тази година Окръжният съд в Мюнхен започна производство по несъстоятелност срещу EO Television GmbH. Процедурата е започнала в резултат на неплатежоспособност и свръхзадлъжнялост.

предишни технически параметри – eoTV (излъчване завърши!):

• Astra 1KR (19.2 ° E), 10.921 GHz честота, H, SR 22000, FEC 7/8, DVB-S / QPSK,FTA

На сайта на канала още не са загубили надежда: Уважаеми зрители, ако понастоящем потокът не работи за вас, моля извинете. Вече решаваме техническия проблем, така че програмата на живо ще ви бъде достъпна на всички устройства.

Последвайте и ни харесайте:

About Author

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial