Телефоните Nokia с шест отличия от Наградите за дизайн iF 2020

София, 14 февруари – HMD Global, домът на телефоните Nokia, обяви, че шест модела смартфони и телефони Nokia са отличени на тазгодишното издание на престижните награди iF DESIGN за изключителни постижения в дизайна (iF DESIGN™ Awards 2020). Това е признание за решителността на компанията в изпълнението на ангажимента ѝ да представя на феновете от цял свят висококачествени телефони, въплъщаващи скандинавските традиции в дизайна, във всички ценови сегменти.

С награди от iF DESIGN™ Awards 2020 бяха отличени следните модели Nokia:

Смартфони

Телефони


Юхо Сарвикас, главен продуктов директор на HMD Global, заяви: „Винаги сме се стремили телефоните Nokia да се открояват в морето на еднаквостта – с чист, емоционален дизайн, вдъхновен от скандинавските традиции. Тези награди са заслужено признание за нашия впечатляващ екип от специалисти в продуктовия дизайн, които са се посветили на внедряването на иновациите в тази сфера и при изработката на материали. Поласкани сме, че международната дизайнерска общност ги отличи за изключителния им талант и се гордеем с постиженията им през изминалата година.“

Интуитивното потребителско изживяване и експертните познания в скандинавския дизайн, са вплетени в ДНК-то на всеки телефон Nokia. Тези принципи са залегнали в цялото портфолио на бранда – от Nokia 7.2 гърба му от сатенено стъкло, дифузиращо светлината, през Nokia 4.2 с компактния му размер и максимално голям екран до супер издръжливия Nokia 800 Tough с неговите гумирани ръбове и противоплъзгащо покритие.

Наградите iF DESIGN ™ се присъждат от най-старата независима дизайнерска организация в света iF International Forum Design GmbH. Съдийската комисия, състояща се от 78 независими експерти в дизайна, е прегледала над 7000 кандидатури от 56 държави по целия свят.

Последвайте и ни харесайте:

About Author

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial