Sky Deutschland пусна Sky Sport F1 HD на Astra

На 12 март 2021 г. германският оператор и оператор на сателитната платформа за платена телевизия Sky Deutschland пусна нов линеен канал, посветен на автомобилния спорт – Sky Sport F1 HD. Това е първата станция от този тип в Германия, която излъчва 24 часа в денонощието.

Sky Sport F1 HD е нещо повече от поредния линеен канал. Зрителите ще видят най-доброто от Формула 1, а автомобилният спорт също ще се предлага при поискване от Sky Q и Sky Go. Старта на канала беше с предсезоните тестове в Бахреин миналата седмица.

Сърцето на Sky Sport F1 е спортът на живо. Sky ще излъчи дори повече автомобилни спортове на живо от обикновено. Това ще бъдат състезания от F1 от първата тренировка до състезанието в неделя, включително пресконференции, както и всички състезания от Формула 2 и Формула 3 и състезания на Porsche Supercup на живо. Зрителите могат да разчитат на по-дълъг ефир, благодарение на по-изчерпателни доклади и анализи. Освен това Sky ще представи всички състезания и повечето квалификационни сесии в Ultra HD – всички без рекламни почивки по време на състезанието.

В допълнение към състезанията на живо, новата станция ще предлага документални филми и легендарни класики на F1 от последните няколко десетилетия в различни тематични дни. Феновете на Motorsport могат да разчитат на специални програми като най-добрите състезания на Майкъл Шумахер, най-забележителните състезания в дъжда, най-големите постижения на Себастиан Фетел или всички световни първенства на Луис Хамилтън. Sky също излъчи всички дебюти на 12 немски пилоти от Формула 1 от 1994 г., включително експертите Тимо Глок и Ралф Шумахер.

Sky Sport F1 се предлага с абонамент за Sky като част от спортен пакет за 17,50 евро на месец на традиционната телевизия или Sky Go. За още 5 евро абонатите имат достъп до всички състезания и най-квалифициращите сесии с най-добро качество в Ultra HD.

технически параметри – Sky Sport F1 HD:• Astra 1M ( 19.2 ° E ), честота 11.719 GHz, pol H, SR 27500, FEC 9/10, DVB-S2 / QPSK, CA Videoguard

Последвайте и ни харесайте:

About Author

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial